Hilmeragenturer | Cowparade
691
page-template-default,page,page-id-691,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Art Ducko Cowparade Boston 2006
Moo Potter Cowparade
Penny Bull, CowParade Austin 2011
Cowlvador Dali, CowParade Kansas City 2001
Moosicowly Speaking, CowParade Austin 2011

CowParade

CowParades historia

Cowparade är inte annorlunda, med undantag för att deras historia innehåller en färgstark flock ko skulpturer i naturliga storlekar målade av några av de mest begåvade konstnärer från hela världen.
Sedan 1999 har Cowparade vuxit till att omfatta över 6000 konstnärer med utställningar i över 80 städer. CowParade har blivit världens största offentliga konst fenomen.

CowParades hjärta

ligger i de många olika replika ko modellerna. De är verkligen konstverk, felfria reproduktioner av några av de mest älskade och inspirerade kor i live storlek av de mer än 80 händelserna runt om i världen. Exakta kopior av dessa kor i naturlig storlek som visats på stadsevenemangen , finns tillgängliga som miniatyrer för försäljning till allmänheten.

Exklusiva modeller

Korna är tillverkade av polyresin eller keramik. Majoriteten av produkterna är handmålade och alla är mödosamt reproducerade. Storlekarna är Extra Stora, Stora, Medel Polyresin, Medium Keramik och Små. Varje exklusiva modell kommer förpackad i sin egen låda med ett kort med uppgifter om namnet på artisten och CowParade staden där det medverkade.

CowParade Collection 2017

Se alla Cowparades produkter genom att klicka på bilden nedan. (PDF-fil öppnas)
Du kan sedan välja att ladda ner hela katalogen i PDF-format.

Cowparade collection 2017

Hitta din ko och designer

Korna finns i storlekarna S-M-L-EL
Är du återförsäljare? – Kontakta oss för mer information.